Zee-zwem-geïnteresseerden, dit is jullie kans...

door: Erik Alexander Kempenaar


Waarom?

Jan Maarten Deurvorst, jullie niet onbekend, ziet steeds op Strava de zee-zwem activiteiten van Patrick Verheij en Erik Alexander Kempenaar (ik dus) langskomen. Telkens voorzien van de nodige sfeerfoto' s en selfies. Veel mensen zwemmen wel eens in open water, meertjes en kanalen, maar niet voorbij de branding in zee in een wetsuit. Jan Maarten gaf aan dat ook wel eens te willen; “organiseer eens wat voor de Trappisten” was zijn idee.


Daad bij het woord!

Wil jij een keer zeezwemmen en ervaren wat het is om in een wetsuit samen met andere Trappisten een stukje te zwemmen in de golvende zee onder begeleiding van mij en Patrick? Je kan eventueel een wetsuit huren en het enige wat je nodig hebt is een zwembroek, badmuts en zwembrilletje (je hebt er vast  liggen en anders zijn die voor weinig te koop bij Decathlon) en een handdoek, borstcrawlen is niet nodig (we kunnen je wat trix en tips meegeven voor een volgende keer) En ....aangezien ik geld bij elkaar probeer te sprokkelen voor KIKA maak ik graag van deze gelegenheid gebruik en zal er ook wat aan sponsorwerving activiteiten worden gedaan tijdens die dag, ik hoop op jullie support. Meedoen aan de KIKA sponsoractie is natuurlijk niet verplicht


Wanneer & wat

Datum: zondag 11 oktober
Tijdstip: we starten om 11 uur en gaan maximaal 3 kwartier het water in 
Lokatie:

The Spot Beachclub (gotothespot.com

Strandafgang Barnaart 23a,

2041 KB Zandvoort (prima met de trein te bereiken, parkeren 50 cent per uur en met de racefiets kan goed geparkeerd (laat even weten of je met je race/gravel/beachbike komt)


Borrelen:  na afloop uiteraard napraten en ervaringen uit wisselen onder het genot van een drankje etc (uiteraard voor eigen rekening)
Kosten: geen, enkel voor eventueel de huur van een wetsuit 

Graag vernemen wij of je komt via comsearch@gmail.com , geef ook aan of je een wetsuit wilt huren en of je met je (race-) fiets komt. 


Tot de FC Trappisten Zee-zwem-ochtend!

Patrick Verheij en Erik Alexander Kempenaar
Voor vragen: 06-28711002

NB: dit is geen officiële FC Trappist event echter het betreft een initiatief van 2 FC Trappist leden voor FC Trappist leden. Uiteraard zijn de meest recente corona maatregelen van kracht!

Neem anders  alvast een kijkje op mijn sponsorpage  

 

 

 


--
 
-- 
--
Erik Alexander Kempenaar,
Pieter Keijlaan 12, 2061 XV Bloemendaal

 
************************************************
         0031 (0)
6-28711002    0031 (0)
23-7525977       erikkempenaar 
    
 http://nl.linkedin.com/in/erikAlexanderKempenaar

 
www.xing.com/profile/ErikAlexander_Kempenaar;

 

 

P  Ik ben voorstander van duurzaam ondernemen en vraag u alleen te printen als dit strikt noodzakelijk is.

************************************************
Attentie :
De informatie opgenomen in dit bericht is vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u dit bericht ten onrechte ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, plaatsen op weblogs, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan indien geen toestemming is verkregen van de auteur.

************************************************