Wybren Visser Classic op 16 september 2018

Op 30 januari 2018 is een van onze wedstrijdrenners, Wybren Visser, plotseling overleden na een hartaanval. Onlangs is bij Sjoerd-Willem Visser, zijn broer, het idee ontstaan om met Wybrens familie en een aantal fietsvrienden een rondje te fietsen in Friesland ter nagedachtenis aan Wybren. Dit zal plaatsvinden op zondag 16 september.

Trappisten die Wybren kenden zijn van harte uitgenodigd om op deze dag mee te rijden. Mocht je je aangesproken voelen en deze 'Wybren Visser Classic' mee willen rijden, stuur dan een mail naar wvclassic2018@gmail.com.

 

Beknopt ziet het programma op 16 september er als volgt uit. Verzamelen tussen 12.15 en 12.45 bij Slachtehiem in Lollum, vertrek is uiterlijk 13.00 uur. De route gaat over wegen en langs plekken waar Wybren ook is geweest en zal zo'n 70 km lang zijn met halverwege een koffiestop. Na afloop worden ontvangen familie en vrienden de fietsers bij Recreatieboerderij Slachtehiem waarna gezamenlijk naar het kerkhof in Lollum gereden wordt en iedereen die daar behoefte aan heeft de mogelijkheid heeft om een bloemetje te leggen bij het graf. 

 

Daarna is er voor iedereen nog een hapje en een drankje bij Slachtehiem.

 

De kosten bedragen 20 euro per fietsende deelnemer en dat is inclusief koffie met gebak halverwege en het hapje en drankje na afloop.

 

Iedereen die Wybren gekend heeft en daarom graag mee wil fietsen is welkom. Mochten jullie nog mensen kennen die graag mee willen en die geen mail ontvangen hebben dan zijn zij bij deze van harte uitgenodigd.